Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baj?

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Adott egy SONY PCG-71213M típusú laptop.

A probléma a következő :

- Akkumulátor jó.

- Be kapcsol.

- El indul.

- Minden megy a képen kívül,,, tudom tudom VGA kártya videó chip stb stb... A képet most hagyjuk nem számít....

laptop merevlemeze (HDD) 320GB. Le lett formázva 280GB-lett belőle. Nem akarok hosszú sort írni a lényeg hogy a laptop nem indul el a saját merevlemezèvel valamiért, másik gépbe a HDD viszont tökéletesen üzemel, igazából előtte is kérte a telepítést a laptop a merevlemezre mi előtt klónozva lett volna a HDD, Szóval a laptop winyója klónozva van egy másik merevlemezről, aminek a licensze rég le járt de cmd. exe. - vel véglegesìtve lett szóval ugyan olyan mint egy fizetett rendszer csak nem kellett érte fizetni stb, szóval olvastam olyasmit hogy ha pl egy merevlemezt klónozunk akkor az nyilván tökéletesen működni fog csak abban a gépben amiben klónozva lett másikban viszont nem, ezt elis hittem addig míg azt a laptop HDD-t át nem raktam egy másik asztali gépbe mert hogy ugye egy másik asztali géppel lett klónozva egy másik merevlemezről, és a HDD egy másik asztali gépen is ugyan úgy zökkenőmentesen futott, viszont a laptop azt írja hogy indítási javítás és tegyem be a telepítő lemezt hogy helyre tudja állítani a lemezkèpfájlojat, de mit akar helyre rakni ha a HDD működik???

2021. aug. 9. 12:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha egy telepített rendszert egy másik gépben elindítasz két dolog történhet. Nem indul el, mert teljesen más az architektúra, vagy elindul, de akkor felülírja a rendszerjellemzőket az aktuális gépével (hardverek, driverek, stb.). Ha ez után visszateszed az eredeti gépbe, nyilván vissza kell állítania az ottani, elvileg optimális rendszerállapotot.
2021. aug. 9. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!