Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha az IP kamerám (Xiaomi Mi...

Ha az IP kamerám (Xiaomi Mi 360-as) a leírás szerint maximum 64 GB-os memóriakártyával használható, rakhatok-e bele nagyobb kapacitású kártyát is?

Figyelt kérdés
Átmenetileg egy olyan lakásban lakom, ahol nincs router, ezért távolról mobilapplikációval nem lehet vezérelni a kamerákat. Memóriakártyával elvileg lehetne őket használni úgy, hogy a nap elején elindítom, a nap végén pedig leállítom a felvételt, de nem tudom, hogy egy 64 GB-os memóriakártya elég lenne-e egy egész napos felvételkészítéshez (mondjuk reggel 8-tól este 7-ig. A lakást muszáj lenne bekameráznom, mert egyes "rokonok" időnként a tudtom nélkül szét szoktak nézni a lakásban, amíg én távolról dolgozom, és mindent átnéznek, felkutatnak. Bérleti díjat fizetek az ott lakásért, ők viszont mindig akkor néznek szét a lakásban, amikor tudják, hogy én távolról dolgozom, és egészen estig nem érek vissza. A zárat sajnos nem cserélhetem le.

2021. aug. 3. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden kamerát be lehet úgy állítani, hogy csak mozgás érzékelésére vegyen fel. Bár ehhez valószínűleg kelleni fog asztali gép, és a gyári alkalmazás, mert a mobilapp általában kevesebbet tud.
2021. aug. 3. 13:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Éppen rakhatsz, de nem fogja felismerni...

Komolyra fordítva: A kamera belső, firmware programja ennyit képes lekezelni, és kész.

2021. aug. 3. 13:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Off:

Hiába az ő lakásuk, nyugodtan hivatkozhatsz az alkotmányra (vagy mi a neve most), ami szerint az a te otthonod, magánszférád (ezért fizetsz, hogy az legyen), és ha nincs valami különleges oka, akkor az esetleges tulaj is csak a te tudtoddal és beleegyezéseddel mehet be.

2021. aug. 3. 13:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Elmérgesedett köztük és köztem a viszony amiatt, hogy anyagilag folyton próbálnak lehúzni, és ott próbálnak kihasználni és hülyének nézni, ahol csak lehet. Jelenleg a nagyszülők ingatlanában lakom. A "rokonság" (amikor még a nagyszülők éltek) úgy engedett oda, hogy bérleti szerződést köttettek velem, és nem a nagyszülők nevében, hanem a saját nevükben adták ki nekem az ingatlant, ami ráadásul törvénytelen is. Helyzetbe hoztak, és megfenyegettek, hogy ha én nem költözöm be oda x időn belül, (nem volt hol laknom, sürgősen lakhatási megoldást kellett keresnem), zárat cserélnek, és kisebb felújítási mukálatok után másnak adják majd ki a nekem felajánlott összeg (ami rendes piaci ár) duplájáért, ami nyilván blöff, de nem találtam ennél jobb megoldást, így belementem. Amióta elmérgesedett köztem és köztük a viszony, nem kommunikálunk egymással, ők pedig akkor néznek szét az ingatlanban, amikor csak akarnak. Muszáj bekameráznom a lakást, hogyha szóvá teszem a dolgot, legalább bizonyítékom is legyen rá hogy tényleg ott jártak a tudtom nélkül. Az ingatlan ráadásul a nagyszülők halála után (édesapám lett volna az egyik közvetlen örökös, a halála után viszont én vagyok a származtatott örökös), még érdekesebb lett a helyzet.
2021. aug. 3. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!