Melyik videókártyát érdemesebb megvenni rtx3060Ti vs 6700xt?
Figyelt kérdés
Ezen az oldalon néztem összehasonlítást
Meg olvastam véleményeket van aki az amd drivereit szidja ,hogy az szar van aki azt mondja a 6700xt jobb mert erősebb van aki azt mondja egyik itt másik ott erősebb,stb ...
2021. aug. 2. 23:20
1/3 anonim válasza:
Ha esetleg normális tesztre vágysz:
2/3 anonim válasza:
Nagyon régen volt ócska a driverhez mellékelt szoftver az ATI korában, az AMD mára már teljesen helyrepofozta az egészet. Én AMD-t vennék, de ezt úgy mondom, hogy világéletemben NVIDIA-s voltam. Most is azom van, mert az árak miatt nem tudok szabadulni tőle... De amit újabban művel az Intel és az NVIDIA az már egy kicsit kiábrándító nekem.
3/3 anonim válasza:
Az nVidia egyedül a 3080Ti árazásánál volt gusztustalan, de ott nagyon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!