Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 10méteres USB hosszabbító...

10méteres USB hosszabbító kábellel fog bármennyit is késni az egér/billentyűzet?

Figyelt kérdés
a hálószobából a nappaliban lévő TV-hez szeretném hogy kiérjen az egér/billentyűzet/hdmi kábel. Ezek közül ilyen 10méteres hosszúságban fog bármi is késni?

2021. aug. 2. 10:58
1 2
 11/14 Morzsi007 ***** válasza:

Nekem a kontroller, meg kormány megy 4-5M USB-vel, nincs gond vele. 5 M felett már ahogy írták, aktív (USB erősítővel) hosszabbító szükséges, ajánlott.

Elég az USB 2.0 az egérnek meg billentyűzetnek.

A linkelt kábeled nem egy komoly darab, de célbak meg kell felelnie.

Jut eszembe késésről, a gyenge pont a Tv lehet, ott lehetséges késés, bár nem tudom milyen TV-d van, a képfeldolgozó processzortól függ meg a sok képjavító funkciótól, ezeket érdemes kikapcsolni, ha játszol.

2021. aug. 2. 15:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem 9 méter usb 2.0 (2x 4,5méteres) van és Egér + billentyű + hangkártya + GC2.0 töltő megy egy Axagon elosztó segítségével és semmi probléma vele. A HDMI 15 Méter 8990Ft volt Zajszűrős amin meglepődtem mert nem sűrűn láttam zajszűrőt HDMI kábelen az is megy toldalékkal VGA esetén.
2021. aug. 2. 20:43
 13/14 anonim ***** válasza:
*QC2.0
2021. aug. 2. 20:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Sőt toldalék nélkül is megy egy kb 170CM es TV készüléken, natúr HDMI toldalék meg minden sz*r nélkül csak maga a HDMI.
2021. aug. 2. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!