6700XT vagy 3070Ti az időtállóbb VGA?
Figyelt kérdés
2021. júl. 28. 11:19
2/6 anonim válasza:
Megveszed és már jön is ki valami új, ami jobb és értékállóbb.
3/6 anonim válasza:
dlss miatt azt mondanám, hogy 5 év múlva valószínűleg a 3060 is használhatóbb lesz mint a 6700xt. Értem én, hogy fsr, de a feje tetejére is állhat az amd, hogy tudnák szoftverből hozni amihez az nvidia dedikált hardvert használ.
4/6 anonim válasza:
Valszeg le leszek pontozva de a 3070 TI szerintem a legértelmetlenebb termék az egész 3000 szériában. Eredeti ára nem sokkal kevesebb mint a 3080 é ami jóval erősebb plusz 2 giga vrammal.
Konkrétan drágább mint az RX 6800 pedig annál is gyengébb kicsivel és fele annyi vramja van.
8 giga vrammal a 3070 TI lehet pár dolog de időtálló szerintem nem. Esetleg 1080p felvonuláson.
DLSS és FSR is szerintem csak 4K és afelett használható igazán de ez meg egyik sem igazán 4K kártya.
5/6 A kérdező kommentje:
Full HD-ra kell csak...
2021. júl. 28. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!