Van 2 ugyanolyan laptopom, mi lehet az egyik baja?
Tehát van kettő 100%-ban eggyező laptop.
Windows 7 ment az egyikre, a másikon nincs semmi. Viszont a Win7-es gép sokszor nem akar bootolni, vagy lefagyogat. Áttettem a merevlemezt a másikba, az rögtön bejött, nem is fagy le.
RAM hiba kizárva, lehetséges, hogy a processzorával, vagy a VGA-val van valami, ami miatt nem tud bootolni?
Nem vagyok egy szakértő számítógépek terén, de ha a BOOT-tal vannak problémák, akkor a VGA-val lehet baj. Van videókártya a gépedben? Ha nincs, akkor valószínűleg a VGA a hibás. Kell valamilyen grafikus egység, hogy be tudd BOOT-olni a gépet.
Meg tudod mondani, hogy milyen géped van?
HP Compaq 6730s
Csak neteznék rajta, de van egy olyan érzésem, hogy haldoklik.
Integrált videókártya van benne, ha be is jön a rendszer, akkor is iszonyat lassú. Egy másik ugyanilyen lapi tökéletesen megy.
Intel Core2 Duo T6570 2.1 ghz, 2 magos processzor
4GB ddr2sdram
320GB Sata HDD
ATI Mobility Radeon HD 3430 GPU
Ez a specifikációja. Takarítani évente szoktam, idén már volt februárban tisztítva.
Nem, semmi problémát nem észlelek rajta... Mellesleg 8 évig nem használtam, most kezdtem el megint használni őket.
A hardverteszt lefutott kétszer is sikeresen, egyik hardverrel sincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!