Ez a pc jó vétel lenne? Menne rajta a sims 3,4? 😍
Nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz. Hogy miket kell nézni egy ilyen vételnél.
Simsezni szeretek, főleg a 3-mal, az menjen rajta, vagy a 4-es, nekem az a lényeg 😍😃
Hát, én is most állok gépvásárlás előtt. Nekem összeraktak újonnan egy egész jót, ami ettől olcsóbb és van benne dedikált videókártya, ami játékhoz előny lehet, főleg, ha később meggondolod magas és mással is játszanál nem csak Simseznél.
Nekem is javasolta ott egy felhasználó a használt alkatrészt, ami valóban olcsó, de azért nem tartottam/tartom jó ötletnek, mert általában nincs rá garancia.
Lehet jobban megéri, de ha peched van és egy év után mondjuk kuka a videókártya, akkor meg törölheted a szemed. Aki videókártyát árul, az valószínű játszott is vele és aki játszik, az általában nem szombaton 2 órát nyomja össz-vissz., hanem minden nap órákat mehetett a gép.
Ezeket a cuccokat futószalagon gyártják egymás után, nem mindegyik sikerül olyan jól és bír ki annyit mint, mondjuk másnak.
Használtan én egyedül processzort vennék, mert azok tényleg strapabíróak.
Meg a másik, hogy amikor magadnak legózod össze egyesével a gépet, akkor érhet csúnya meglepetés, mert olyan hardverekről van szó amelyek már futottak "x" időt eltérő hardver környezetekben. Én láttam már olyat, hogy összerakta a srác a gépet, minden alkatrész hibátlan volt, de együtt nem mentek a cuccok. Inkább fél konfigurációt vegyél egyben, alaplapot, processzort, ramot egyben, videókártyát lehet külön is, a táp meg legyen új és esetleg az ssd vagy merevlemez is. Vagy az egészet rakasd össze magadnak új alkatrészekből. Esetleg keresgélhetsz máshol is, más webshopokban egy ilyesmi konfiguráció 10 ezer Forinttal olcsóbb is lehet. Meg a másik, hogy ha hosszú távra tervezel, akkor én nem vennék 8 GB rammal gépet, de ez lehet csak nekem riogolya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!