Mit tudok most tenni?
Figyelt kérdés
Az ASUS TUF GAMING FA506 laptopom kijelzőbe beleéget a háttérképem, tudni illik eléggé fényes háttérképem van, és ott hagytam a laptopot kb. 30 percig. Azt szeretném megtudni hogy most kikapcsoltam a laptopomat de holnapra megjavul a laptop? Vagy milyen javítási lehetőségek vannak?2021. júl. 21. 21:37
A kérdező szavazást indított:
Nyugi, jól tetted hogy kikapcsoltad a laptopot holnapra meg kellene javulnia
Fhú hát szerintem nem javul meg holnapra
Nekem más válaszom van szóval leírom.
6 szavazat
2/4 anonim válasza:
30 perc alatt nem ég bele semmi a kijelzőbe.
Szerintem csak a laptopoddal akarsz itt dicsekedni.
3/4 anonim válasza:
Kevesebbet kéne szívjál ez sima halucináció. Ahogy a 2-es írta, 30 perc alatt nem tud egy mai kijelzőbe semmi bele égni. Esetleg ha nagyon-nagyon túl van tolva, de akkor az már pár perc után azt okozza, hogy megfájdul a szemed ha nézed, és háttérképnek nagyon nem használható. Kapcsold ki, cserélj háttérképet, fussál 2 kört a házkörül, pihentesd a szemed stb. (ilyenkor egy szürkületi félhomályban egy fél óra séta a parkban nagyon jót tud tenni).
4/4 A kérdező kommentje:
Na itt vagyok, megjavult a kijelző, barátom azóta tájékoztatott róla hogy csak ez egy ghosting jelenség, emellé a háttérképet is cseréltem.
Most elkezdtem játszani és az villódzik ha kevesebb fps van. Most az ment bele de egy újraindítás helyre hozta.
Utána néztem ASUS laptopok kijelzője eléggé érzékeny főleg a melegben szóval most azt csináltam hogy hűtöm a laptopot egyben a kijelzőt is.
2021. júl. 22. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!