Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha fáj a csuklóm, kézfejem és...

Ha fáj a csuklóm, kézfejem és az ujjaim egérhasználat közben, csuklótámasz segíthet?

Figyelt kérdés

Ezt néztem ki:

[link]

2021. júl. 20. 18:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Bocs! Nem állt szándékomban ijesztegetni. :(

Csak a saját tapasztalatomat tudnám átadni. Nekem úgy kezdődött, hogy olyan érzés volt, hogy a hüvelyk-, mutató- és középső ujjam jéghideg és mintha bizseregne, aztán néhány hét után már inkább zsibbadt, majd újabb pár hét után már határozottan és egyre erősebben fájt a csuklóm, kézfejem is - nem tudtam rendesen fogni vele, végül meg már kegyetlenül fájt. :( (mindez kb. 2 hónap alatt teljesedett ki, eleinte, míg csak bizsergett-zsibbadt és hideg volt nem is foglalkoztam vele)

2021. júl. 21. 13:18
 12/14 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem, mint ha napvégére meg lenne dagadva minden ujjam, de csak ez egeres kézen, és ellenállhatatlan vágyat érzek rá, hogy ropogtassam az ujjaimat, úgymond kiropogtatni belőlük a fájdalmat.
2021. júl. 21. 13:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem próbáltál csukló- és kézfejszorítót használni? Valami ilyenre gondolok: [link]
2021. júl. 21. 13:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Ezt a ropogtatást kihagynám...
2021. júl. 21. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!