Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem indul a gép?

Miért nem indul a gép?

Figyelt kérdés
Van egy ASUS M4N78-AM V2 alaplapom. BIOS-t írtam rá ch341a-val, majd a gép nem indul. Még a szokásos 1 csipogás sincs meg. Próbáltam másik táppal, rammal, videkártyával. Próbáltam visszatenni a régi BIOS-t, azzal is ugyan ezt produkálja. CMOS reset meg volt. Valakinek valami ötlet?
2021. júl. 17. 10:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ugyan már archiválta a hirdetést, de azért megpróbálhatod felvenni vele a kapcsolatot.

[link]

AM2-t nem ír ugyan, hogy vállalna, de hátha...

Veszel tőle egy megírt chipet az alaplapodhoz és probléma megoldva. Bár az az alaplap nem ér annyit, mint egy új bios chip.

2021. júl. 17. 14:18
 12/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
es amugy jo az? Hasznaltad mar sikeresen?
2021. júl. 17. 14:42
 13/15 A kérdező kommentje:
12 kérdező. Igen jó volt, csak volt egy olyan jelenség a géppel hogy lefagyott, elment a kép majd vissza jött. Ezt egy BIOS frissítéssel javítva lett, ezt írják a hivatalos honlapon. És gondoltam hogy simán megírom úgy mint a videókártyámat, viszont ez valahogy nem jön össze.
2021. júl. 17. 15:04
 14/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#13 nem tudom ertettuk e egymast

a bios irora gondoltam, azt hasznaltad e ugy hogy jo lett valami vele

amugy pedig miert kellett hozza ez?

mikor pendriveval is lehetett voln flashelni vagy nem?

szerintem ezek meg olyanok foleg hogy valaki cmd t is emlitette

2021. júl. 17. 15:11
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen sikerült már megcsinálni a bios íroval mást is, és jó lett.
2021. júl. 17. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!