Milyen konfigot vásároljak az alábbi célra?
Internetezésre, alap office dolgokra kellene számítógép meg filmezésre, illetve néhány régi játékra.
Amiket játszani szoktam az a San Andreas, Half Life 1-2, Far Cry 3, Gta IV, Saints Row 2, 3, 4. Ezeket a régi játékokat 1080p-ben szoktam játszani full lowon. Jó lenne, ha futna a GTA 5 rajta, jelenlegi gépemen nem megy, mert egy laptopom van, ami ugyan viszi mediumon, de túlmelegszik alatta és lekapcsol. Esetleg ha a Days Gone még futna rajta full lowon 20-25 fps körül 1024x768-ban az jó lenne.
Ami még fontos lenne, hogy időtálló legyen, tehát nem kellene bele szerintem erős videókártya, inkább a proci, ram legyen erős, hogy mondjuk még egy 6-8 év múlva is lehessen sima netezésre használni.
A kerek olyan 130 000 Forint max.
Én egy ilyet raknék össze ennyiért:
Ezen még játszani is lehet, jófajta. Ég és föld a laptopodhoz képest. És később még fejlesztgetheted ahogy kedved tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!