Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit kellene beállítani a...

Mit kellene beállítani a BIOS-ban?

Figyelt kérdés

E héten vettem ezt az alaplapot de teljesen kikészít.

Használtam, ment rendesen, egy bekapcsolás után ez a képernyő fogadott és nem tudok rájönni, hogy mit-hol kellene állítani a BIOS-ban:

[link]

2021-es alaplap és vannak még gondok vele. pl. ha kikapcsolom a Boot Logo-t akkor megváltozik a képernyő felbontása (full hd-ről 768-ra és utána még a rendszerbe se lehet visszaállítani). Kitudja milyen baja van még, amiről nem is tudok. Remélem minél hamarabb kijavítják valamelyik BIOS frissítéssel.

Default beállítást csináltam, de utána is ez a kép fogad.

[link]

Segítségedet előre is köszönöm!

2021. júl. 11. 08:15
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Nincs semmi baja, csak nincs rajta Windows.
2021. júl. 11. 08:17
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
#1: vagy Linux
2021. júl. 11. 09:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Rajta van, megnéztem másik meghajtóról csak valami miatt megsérülhetett az op.rendszer az SSD-men.

[link]

2021. júl. 11. 09:36
 4/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Kepen ott van mit csinalj lehet rossz modokat alitottal be

rajuk neztel?

kezikonyvet letoltod es nezegeted

altalaban mindeg volt ilyen pont amit irsz ha valami mod rosszul van beallitva (egyeb beallitas is lehet ez nem pont amit kiir)

pont amit irsz: tehat megy jol aztan egyszer megsem

amugy ha valoban megserul valamitol annak valahogy utana kell jarni hogy a lap rossz e tenyleg (es igy nem pusztan bios gondja van velhetoen hanem fizikai hibaja)

netan tapegyseged rossz e

vagy maga a tarolo hibas

amugy tarolokhoz (hdd/ssd) is vannak frimwarek erdemes megnezni hogy van e frissebb

Xy4

2021. júl. 11. 10:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Újratelepítettem, ok minden.
2021. júl. 11. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!