Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lenovo IdeaPad 3 laptop vélemény?

Lenovo IdeaPad 3 laptop vélemény?

Figyelt kérdés
Hétköznapi használatra keresek egy laptopot 250.000 környékén. Mi a véleményetek erről a laptopról? Esetleg valaki tud jobbat ebben az árkategóriában?
2021. júl. 10. 22:25
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Lenovo T szériás gépek. T580, T590. Nekem 14 colos verzió T480s van, 12 órát simán bír egy feltöltéssel és nagyon meg vagyok elégedve. Hardveraprón 220-ért vettem, 3 év garanciával, bemutatódarab volt. Szóval, szerintem jobban jársz egy üzleti laptoppal minden szinten. Még a dell üzleti gépek amiben érdemes gondolkodni ha féláron kifogsz egyet.
2021. júl. 10. 23:02
 2/4 anonim ***** válasza:
2021. júl. 10. 23:54
 3/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
50%

ez csak egy nagy foszeria

nem tudni sok sok eves evtizedes geprol van szo?

vagy modern mairol?

de ettol meg nem tudni hogy mi is van benne megeri e arat

#1 +1 hasznalt garis uzleti laptoppal jarsz mindeg a legjobban foleg ha olyan magas arkategoriaju mivel ujonan akar 500-1milla arkategorias is lehet/lehetett egy olyan

vagyis egy "szornyeteg" amit nem birsz kinyirni es magas arkategoria miatt eleg eros is teljesitmenyileg

mig 200 korul ujonan inkabb hulladekot kapsz hozzakepest mindketto teren, se nem lesz fizikailag strapabiro se nem tel teljesitmenyileg eros

2021. júl. 11. 11:07
 4/4 anonim válasza:
Kedves 3. Kommentelő legközelebb magyarul írjál légyszives
2023. júl. 9. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!