Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek milyen videókártyá...

Trashboy kérdése:

Szerintetek milyen videókártyát érdemes bele rakni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy ősrégi gépünk ami a család első pc-je volt és ezt szeretném kicsit életre kelteni. Pontosabban a hugomnak szeretném rendberakni valamennyire mert szeretne játszani pár játékkal de nincs pénze egy rendes gépre. A konfig a következő:

Hdd: Samsung 250gb

Ram:4gb DDR2 667MHz

Proci: Amd athlon 64x 2 2,1GHz

Alaplap: Msi k9n Neo2

Táp: Iso-450pp 4s 350w

Videókártya: nx8400GS-TD256E (Gddr 2 256mb 800Mhz)

Ezt a videókártyát szeretném lecserélni persze lehető legolcsóbban hiszen ez a gép már amúgy is egy őskövület. Szerintetek mit lenne érdemes belerakni ami nem drágább mint maga a gép? Egy gt 710 2gb-ra gondoltam, 17 ezerért már tudnék venni( persze ha ez jó bele a pinek miatt). A hugom igazándiból kb sims4, drakensang online, driver3,lol,minecraft stb.-vel szeretne játszani.

2021. júl. 7. 09:15
 1/5 A kérdező kommentje:
Proci pontosabban Amd athlon 64x 2 4000+ 2,1GHz
2021. júl. 7. 09:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ehhez a CPU-hoz bármilyen VGA-t venni pénz kidobás. Annyira elenyésző lenne egy jobb VGA-val az extra teljesítmény. GTX 740, R7 250x-nél jobbat nem érdemes, mert csak bottleneckelné a CPU-t, de mint írtam, szerintem nem érdemes venni.
2021. júl. 7. 09:25
 3/5 xKakashix ***** válasza:
100%

ahogy a 2-es írta, erre nem érdemes költeni már semmit, netezős gépnek még okés

használtan kell nézni egyet hardveraprón, vagy felújítottat ebyte-on, lehet találni egész jó deal-eket

2021. júl. 7. 09:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha van 17ezred, inkább egy rendes használt gépet vegyél, ne a semmire sem jó geforce 710et.
2021. júl. 7. 10:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát. Napközben én is kutattam egy kicsit és hát ezt tényleg nem lehet szinte semerre sem fejleszteni. Egy gt 740 2gb szerintetek jó lenne hozzá? Habár nem tudom, hogy a 350w táp elbírná e. Op rendszerből szerintetek milyet érdemes rá tenni? Most egy 32 bit windows 7 van rajta. A belerakott 6gb ram-ból csak 3,25 szabad.
2021. júl. 8. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!