Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem indul be a gtx 660,...

Nem indul be a gtx 660, hirtelen meghalt?

Figyelt kérdés
Gigabyte gtx 660 windforce 2 gb ddr5 , elég régi kártya de a war thunder-t mediumon vitte, a ciripelő hangot leszámitva jól működött,bekapcsoltam ma délután betöltött a játék és kikapcsolt a gép,54 fokot mutatott az msi afterburner kikapcsolás előtt,nem volt feltekerve vele, visszakapcsoltam, az alaplap beindul a proci ventilátora forog de nincs kép a két ventilátor a kártyán nem forog,csak igy meghalt?

2021. júl. 6. 21:02
 1/2 anonim ***** válasza:

ja lehet

ha van másik slot tedd át próba képp

próbáld ki az integrált vga-t

2021. júl. 6. 21:22
 2/2 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ciripeles nem feltetlen onmagatol a karitol van hanem a taptol elsosorban

Azert mert szepen nyiszalja a nyakat, es egyszer atvagja es akkor elverzik

normalis tap kell ennek megelozesehez

ha onmagatol vagy taptol is de valoszinu meghalt

Erdemes mas gepben kiprobalni

meg tapod nem artana bemerni, vizsgalni

vga nem tudni javithato e, ha gyari gondos volt akkor ki tudja mekkora az esely, ha tap olte meg megkevesbe eselyes

mivel tul regi is igy sajnos csak fillereket er hibasan, nem tudom kidobnie akarod e vagy megprobalsz par szaz forintot nyerni... sok ertelme lenne?

mondjuk kidobni is szamitastechnikai hardvergyujtobe hasznos

hibasan pedig lehet bordaja vagy ventijei felhasznalhatok pl. Ha mas nem vagy par alkatresze

prohardver.hu

hardverapro.hu

Xy4

2021. júl. 6. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!