Haldoklik a kártyám?
Az van hogy van egy RX570 4Gb GDDR5 vidikarim és játék közben (Rainbow Six Siege,Overwatch,Phasmophobia)szóval szinte amugy minden játék ami a gépemen van csak felsoroltam párat,néha azt csinálja az AMD overlay alapján megnéztem, hogy leesik a Watt fogyasztása 130-140 körüliről 80-és alá, a kihasználtság meg ugrál 100-1% közt és a frame time is felszökik az alapról (pl:OW-ban=11,25alap felugrik 25 re R6S alap 9-10 felugrik 22-30) és ilyenkor az FPS em (kb minden játéknál alap a 150-200Fps) leesik 200ról 30 és az alá,de így hirtelen és nem stabilan.
Mi lehet a baja?
UI:az internet is közre játszhat néha (nem tudom hogy számít-e)
OW-ban a pingem mellett (ami alap 40-60)van interpolation delay annak meg az alap 20 de ilyenkor amikor ezt történik felugrik (határ a csillagos ég)
Netszolgáltatom:Telekom
Sebesség:300MB/s
DDU -töröld a drivert
Telepíts másikat.
alapállapot 27C amikor semmi sem megy,vagy csak netezek, videót nézek (és ilyenkor is megy rajta a venti mert kivetem a nulla rpm modot,mert anélkűl 35C lenne az alap)
amikor játszok 75C-néha 80C de az hamar lemegy.
Ja és config is ha segít
AMD FX 8320 Black Edition 8x3.5GHz (régi proci tudom)
2x8Gb DDR3 1866Mhz Ram
1Tb HDD 7200Rpm
250Gb SSD Samsung Evo 860
Chieftec 750W 80+ Gold
Ez akkor jött elő elösszőr amikor frisítettem 2004 ről a Windows-t
(de már probáltam visszarakni a 2004-re de ugyan az a probléma,gondolom azért is mert már kárt tett valami,meg régebbi rendszerbuild)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!