Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 16GB RAM mennyire jövőbiztos,...

16GB RAM mennyire jövőbiztos, játék tekintetében?

Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 11:56
1 2
 11/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Ahogy irtak, es gondolhatod

jatektol (egyeb frlhasznalastol)nfelbontastol fugg

16GB az napjaink minimumja foleg ha tartod a lepest es igy FHD tol nagyobb felbontast hasznalsz (2/4K korulit legalabb)

a ram nem vesz karba mert ha gondolod kihasznalhatod a szabad ram nagyreszet ramdisknek amihez kell

2021. júl. 4. 16:30
 12/17 A kérdező kommentje:
Jó áron nem tudok, csak éppen nem érdekel, hogy mennyibe kerül, ha kell, akkor megveszem.
2021. júl. 4. 17:05
 13/17 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, csak érdeklődnék, hogy mi az oka a lepontozásomnak? Úgy gondolom egy korrekt választ adtam, kifejtve, hogy miért gondolom ezt.
2021. júl. 4. 18:01
 14/17 A kérdező kommentje:
Én zöldet nyomtam neked, de ne kezdjük megint ezt a dedós lepontozásért rinyálást. Nyersz valamit, ha magas a százalékod, vagy utalás érkezik a számládra, vagy miért ilyen fontos ez?
2021. júl. 4. 18:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Egy emberi hiba az, hogy bármennyire is tagadjuk, érdekelnek mások véleményei. Az emberek valahol tudatalatt szeretnék mások tiszteletét kivívni, kiérdemelni. Tegyük fel elmész segíteni lakást felújítani egy ismerősödnek, segítesz neki, majd távozásodkor köszönet helyett arcon köpne, hogy esne? Nem az volna a kérdésed, hogy miért, mi nem volt jó? Egyébként nem akarom tele "spam"-elni a kérdésed, részemről ez az utolsó ezzel kapcsolatos komment, csak gondoltam válaszolok neked. Nem kapok sem pénzt, sem hasznom nem lesz belőle, csak kíváncsi vagyok, mert emberből vagyok.
2021. júl. 4. 18:15
 16/17 A kérdező kommentje:
Az emberek tiszteletét az interneten, név és arc nélkül??? Ezt gondold azért át! A való életben vívj ki tiszteletet! Az valami. Ez itt nem az, ez itt lófusz.
2021. júl. 4. 18:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez így igaz. Engem is pontoztak le, bár egy kezemen meg tudnám számolni hányszor hardver témában. A többin sokszor. Vallási károsultak pl. Qrvára nem érdekelt. Ha a válaszommal segítettem valamelyest, az jó.
2021. júl. 8. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!