Windows XP: Hogyan lehet 2 billentyűt felcserélni?
Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 10:48
2/8 A kérdező kommentje:
nem y-t és z-t szeretném felcserélni, hanem "2 billentyűt" - tehát személyre szeretném szabni a billentyűzetet.
2021. júl. 2. 11:52
3/8 anonim válasza:
Sharpkeys, autohotkey működik mindennel, ha a billentyűzetednek van szotfvere akkor valószínűleg azzal is. Windowsba beépítve nincs erre funkció legjobb tudomásom szerint.
4/8 anonim válasza:
7 Free Tools to Move and Remap Keys on Your Keyboard [link]
5/8 Szirty válasza:
Szép kis lista... Azt is sorold fel melyik hajlandó XP-n futni ezek közül!
6/8 anonim válasza:
#5 letörne a kezed, ha te keresnél rá? Autohotkey fut win95 től felfele mindenen, van még kérdés?
7/8 Szirty válasza:
"#5 letörne a kezed, ha te keresnél rá?"
Rákerestem már azelőtt hogy a kérdést feltettem. Azt láttam hogy egyik sem fut XP-n.
"Autohotkey fut win95 től felfele mindenen"
Nem látom a felsorolt 7 között.
"...van még kérdés?"
Van. Miért adtok felületes választ?
8/8 anonim válasza:
Csavarhúzóval aláfeszítesz, lepattanik, majd megcserélve helyezed őket vissza. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!