Vélemény EVGA GeForce GTX 1650 SUPER SC ULTRA GAMING?
Figyelt kérdés
ahogy megnéztem kb olyan erős mint az nvidiátol a geforce gtx 1650 super.
Ha valakinek ilyen kártyája van akkor az leírná a véleményét. Előre is köszi
2021. júl. 1. 21:06
2/8 A kérdező kommentje:
köszi de ha az árat nézünk akkor nem vagy de?
2021. júl. 1. 21:16
3/8 anonim válasza:
Kevered a szezont a fazonnal. Az Nvidia gyártja magát a grafikus chipet és a lapkát. Vannak különböző gyártók, akik végeznek némi módosítást ezeken a lapokon, ilyen pl az EVGA, ASUS, GIGABYTE, MANLI, MSI stb. Többnyire ezek abból állnak, hogy kicsit "tuningolnak" a kártyán ( húznak az órajelen pl ) l, rádobnak egy elegáns hűtőt és eladják. Ettől még az összes kártya nvidia és mindegyik gtx 1650-es kártya nvidia marad függetlenül a márkanévtől.
4/8 anonim válasza:
3. Vagyok, egyébként nem rossz kártya, bár én már inkább a 1660 super-eket nézném, 4 gb vram már nem sok.
5/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2021. júl. 1. 21:57
6/8 A kérdező kommentje:
viszont ezt a 1650 supert megtudom kaparintani 80.000 Forintért. Mert eredetileg 1660 supert szerettem volna de.....
2021. júl. 1. 22:03
7/8 anonim válasza:
Előző vagyok, 80 ezerért jelen árak mellett jó vételnek tűnik. Egy darabig el leszel vele, viszont a kevés vram miatt nem lesz hosszútávú kapcsolatod a kártyával, már ha szeretsz új, "komolyabb" grafikájú játékokkal játszani. Nem mondom, hogy a 4 gb gddr6-os vram nem elég egy darabig, viszont ha évekre tervezel a kártyával, akkor legalább 6-8 gb-os kártyát vegyél, amennyiben valóban gamer gépbe szeretnéd.
8/8 A kérdező kommentje:
Ok köszii
2021. júl. 2. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!