Miért nem ismeri fel a külső vinyót a laptop és az asztali gép sem?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy 500GB-os külső vinyót. Ma elkezdtem rá rakni dolgokat kb 50GB-nál azt írta ki, hogy megtelt és kiléptette magát. Nem ismeri fel azóta egyik gép sem. Észlelik csatlakozáskor, azt írja ki a laptop, hogy készen áll, de a sajátgépben nyoma sincs.2010. aug. 26. 14:16
1/7 anonim válasza:
Vidd vissza gyorsan, még három napon belül van, kicserélik.
2/7 A kérdező kommentje:
és az 50 gigányi kép?:S elveszik?
2010. aug. 26. 14:24
3/7 P.O.C. válasza:
Talán csak valamiért betűjelet nem rendel hozzá. Rendelj hozzá egyet manuálisan: Start --> Futtatás --> compmgmt.msc
Ha itt a tárolás / lemez kezelés résznél látod azt a vinyót, akkor kattints rá jobb egér gombbal, majd válaszd a meghajtóbetűjel / elérési út módosítása menüpontot.
4/7 A kérdező kommentje:
visszavittem, ott kipróbálták és jó volt. itthon nekem is működött egy ideig később megint nem ismerte fel. géppel együtt vigyem be, hogy elhiggyék h nem ismeri fel?
2010. aug. 26. 18:08
5/7 skorpiozeiss válasza:
Valószínűleg nem formatáltad le Fed32-ről NTFSC-re a kódrencerét. Ha 50g-s fájlokat akarsz rárakni akkor ezt még használat előtt meg kell csinálni. Nekem 1tb-os van, azzal nem volt ilyen gond.
6/7 anonim válasza:
Úúh, utolsó...Az FAT32, és FÁJLrendszer. Amúgy nem látod, hogy nem 50 gigás fájlokat akar rárakni, hanem 50 gigányi képet...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!