Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől ciripel egy pillanatig...

Mitől ciripel egy pillanatig a laptopom?

Figyelt kérdés
Elindítok egy alkalmazást például, és egy fél másodpercnyire egy kis cirip szerű hangot hallani, halkan. Tücsök nincs benne mitől lehet?

2021. jún. 26. 18:07
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Nagy eséllyel a HDD, vagy esetleg ha nagyon halk, akkor coil whine.
2021. jún. 26. 18:14
 2/5 A kérdező kommentje:
csak SSD-m van.
2021. jún. 26. 18:16
 3/5 A kérdező kommentje:
megnéztem mi az a Coil Whine ( [link] nem hiszem hogy ugyan ez lenne, nekem nem ilyen durva egyáltalán, teljesen minimális, és ennél ciripelősebb a hangja.
2021. jún. 26. 18:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is coil whine-om van, de nagyon halk.

Egyébként fel tudod venni a hangot?

2021. jún. 26. 19:17
 5/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

minden elektronikanak van hangja csak legfeljebb annyira halk vagy olyan hogy nem hallod

tudod az elektromossag az folyadek es femes folyadek folyik a fem aramkorokben ezert cicireg halkan vagy hol ilyen hol olyan hangon

amugy amit linkeltel lehet erosen fel van hangositva pont azert hogy hapjak mirol is van szo nem pedig mert olyan hangos a valosagban

2021. jún. 26. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!