Elbírja a gépem a windows 7-et?
Gépem:
celeronD 347 @ 3,5ghz
2GB DDR2
AMD HD4650 @ 600/700mhz
Élvezhető, gyors sebességet produkálna a rendszer vagy inkább hagyjam az xp-t?
Windows 7 ULTIMATE vagy HOME PREMIUM vagy melyik a legjobb?
Nos. Attól függ mire akarod használni a gépedet.
A processzor kicsit gyenge amennyiben nem játékra akarod használni. ha csak irodai munkára ,netezésre filmnézésre stb., akkor teljesen rendben van. Ezen a konfiguráción zökkenőmentesen elfutna. Használhatsz két operációs rendszert is. Nekem is van még egy Xp -m (amit alig használok), de ha telepíted akkor az Xp-t telepítsd először.
A legjobb a Windows 7 Ultimate, küldök egy linket aminek segítségével össze tudod hasonlítani a többi kiadással:
Remélem segítettem.
Annak ellenőrzéséhez, hogy számítógép készen áll-e a Windows 7 rendszer futtatására, töltse le az ingyenes Windows 7 Upgrade Advisor alkalmazást. Megkeresi a számítógép hardverével, eszközeivel vagy telepített programjaival kapcsolatos esetleges problémákat, és a frissítés előtt javaslatokat tesz ezek megoldására.
végül megszereztem egy Home Premium LITE op rendszert, nekem semmi komolyabb hálózati meg egyéb dologra nem kell, csak játszani, böngészni, office, maximum egy kis pascal C és delphi programozás és CAD
továbbá elég régi az alaplapom, elképzelhető hogy nincs támogatott audio meg ethernet driver win7-hez?
Win7 Home premium 32 bit Lite Edition-t raktam fel, nagyszerű, nagyon szeretem, gyorsabb mint az xp ^^
köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!