Csak szerintem nagy kitolás hogy a Windows 11 egy csomó professzort nem fog támogatni?
Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok abban az anyagi helyzetben hogy egy-két évente új gépet építsek.2021. jún. 26. 08:57
11/12 anonim válasza:
"Sajnos nem vagyok abban az anyagi helyzetben hogy egy-két évente új gépet építsek."
Én meg igen. De nem akarok. És ahelyett, hogy keseregnék, Linuxot használok. Senki nem kötelez arra, hogy Windows 11-et, de még csak arra sem, hogy Windowst használjak.
12/12 anonim válasza:
Milyen kár hogy linux támogatottsága meg a béka alfele alatt van, szóval innen kezdve ez egy eldőlt meccs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!