Ezt a gépet mennyibe kerülne felhúzni/boostolni kicsit hogy menjen rajta pár alap játék?
A segítségeteket szeretném kérni. Ez a gépem van jelenleg: [link]
És szeretném kicsit erősîteni hogy a csgo és valorant ne akadjon rajta.
Mit érdemes cserélnem rajta ha nem szeretnék most egy új gépet 300-400eFt ért? :/
Inkább gyűjts új gépre. Ezen már akkora fejlesztéseket nem lehet megvalósítani, ami lényeges teljesítmény növekedést jelentene. A kártyából mókolással ennyit lehet kihozni: https://www.youtube.com/watch?v=f7jZi6AE0m8
De nem biztos, hogy stabil lesz, mivel minden videokártya chipje más minőségű, eltérő, hogy mennyi OC-t tűr.
Értem, ezért is írtam ki érdemes-e vagy sem fejleszteni rajta, de akkor megpróbálom úgy amit küldtél.
Köszöntem 🙃
Ha beledobsz egy normális kártyát akkor elmegy rajta minden. A 4 mag belépő szint ma már, de attól még lehet vele játszani, csak legfeljebb nem gondtalanul.
Most kezdtek zuhanni a kártya árak, ha tudsz vele várni legalább per hetet, esetleg egy-két hónapot, akkor nagyon jó eséllyel a mostani árak feléért, vagy két harmadáért kapsz majd kártyát. Nem gondoltam volna hogy ezt mondom, de isten áldja Kínát.
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor beszélek a helyi pc boltal és megpróbálok +8gb ram és egy új vidikarit bele. Nem gond ha lesznek gondok vele vagy ha nem full high on megy minden csak egy kozepes grafikaval a csgo meg valorant menjen massal ugy sincs időm játszani.
Utolso: Igen, ennyire retek az emag… en laikuskent csak a csillagot meg értékelést néztem, és ezt kaptam, csalódott is voltam de már mind1… azért gondoltam kicsit locsolok rá aztán legyen en normálisabb gépem.
Köszönöm a válaszokat még 1x, ment a zöld :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!