Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Létezik hogy "ugyanaz" a...

Létezik hogy "ugyanaz" a ventilátor nem kompatibilis saját szériájával?

Figyelt kérdés

iCUE SP120 RGB PRO Performance

iCUE SP120 RGB ELITE Performance

A fő problémám, hogy az ELITE verzióból 3db van a gépház elejében, amiből a legfelső nem világít, pontosabban ez nem igaz mert 2 napot működött... 1db pedig a ház hátsó részén ami meg a PRO verzió.

Amit nem tudok eldönteni a két állítás közül h melyik az igaz, mert neten azt írják, hogy az RGB vezérlő csak is egyfajta típust tud lekezelni, ami esetemben az SP széria, de ebből is van kettő... SP RGB ELITE, SP SERIES

Elvileg a LED-ek száma is eltér az elite, és a pro verzióban...

[link]

A másik, amit a Corsair írt a levelében nekem, hogy az RGB LED-ek meghibásodnak. Tehát akkor ez széria hibának is mondható, és idő kérdése hogy a többi mikor romlik el...

Na most ha veszek egy új ventilátort, és az ELITE típusút és valóban rosszak a LED-ek abban a szériában akkor sokra nem mentem, de ha a sima PRO-t veszem meg, és nem kezeli le akkor megint semmire nem jutottam.

Tudja esetleg valaki, hogy ez a "Corsair RGB Fan LED Hub" milyen típust kezel pontosan?

[link]

Köszi.

2021. jún. 23. 15:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!