Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki belinkelne egy számítóg...

Valaki belinkelne egy számítógépet amin stabil 60 fps-el fut a lol és lehet részletre fizetni?

Figyelt kérdés

2021. jún. 23. 14:42
 1/3 A kérdező kommentje:
(lehet használt is) ezt azért írom mert tudok 50000ft önrész bele tenni. csak tudjátok most csinálom meg a fürdőszobát és csak a csempe meg a kád stb 180 ezer ft. és biztos, hogy lesz 5 hónap amíg kész lesz mert a fele cucc nincs meg. (az a 180k abból van ami már megvan) és nekem kéne egy pc mert unom a telefont
2021. jún. 23. 14:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hardverapró.hu

I5 2/3/4.GEN

8GB RAM

+SSD

Valószínű csak külön talász videókártyát: HD 7770/GTX 650

BRAND gépeknél csak minikártya fér be.

off:

Kád helyett zuhanyzot vegyél (kevesebb víz, gyorsabb).

2021. jún. 23. 16:21
 3/3 A kérdező kommentje:
#2 a gépes tanácsodat megfogadom de a zuhanyzósat nemtudom.. Tudod nekem is megfordult már a fejemben de alapból azért kell átépíteni a fürdőszobát mert a feleségem vett egy szárítót és azt akarja betuszkolni oda. És az egyetlen hely ahova beférne a zuhanyzó, ott van egy ablak és az az ablak egyenesen a szomszédhoz néz (volt vele vita, hogy az ő telkén van az ablak ezért fizessünk de szerintem ez úgy fazsság ahogy van) betömetni meg nem akarom mert az szerintem kell oda.
2021. jún. 23. 17:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!