Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom megjavítani az...

Hogyan tudom megjavítani az USB-m?

Figyelt kérdés

Zeneszámok lejátszására használtam a kocsi rádiójában.

Valamit csináltam vele Command-okkal (miután véletlen letöröltem mindent róla) és most 2 része lett :

- az egyik "USB Disk 2.0"

- és a másik "USB Disk 2.0 :B"

Megnyitom a számítógépen és teljesen normálisan jelennek meg rajta a zeneszámaim. De a rádióba nem tudja kiválasztani, hogy a "USB Disk 2.0 :B" részben vannak a dalok, ezért nem játszik le semmit.

Hogy tudom eltávolítani "USB Disk 2.0" -t?

A laptopon viszont nem jelenik meg kettőnek, de más felületen pl. a tévébe bedugom az USB-t ott letudom játszani a dalokat, ha a "USB Disk 2.0 :B" részbe megyek a távirányítóval.

2021. jún. 20. 09:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mentsd le a zenéket a gépedre, formázd le a pendrive-ot a fenébe, aztán, ha az autórádió is csinál vele valami formázást, akkor ott is, majd másold vissza a zenéket.
2021. jún. 20. 10:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Hogyan tudom újra formázni?
2021. jún. 20. 10:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam, hogy "Unmount" "Mount" "Erase", de semmi változás.
2021. jún. 20. 10:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Terminal-ba egy command?

Nem Windows alapú gépem van.

2021. jún. 20. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Eddig csak win alól csináltam, próbáld meg ezt. Feltételezem Linuxod van.

[link]

2021. jún. 20. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!