Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Logitech G pro X vélemény?

Logitech G pro X vélemény?

Figyelt kérdés
Szerintetek jól sikerült headset tartósság minőség alapján?

2021. jún. 18. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Igazából nincs ellenfele a HyperX Cloud II-nek, szóval az is csak egy x+1. túlárazott vacak mellette.

Lehet tartós de hangminőségben sokkal elmarad tőle.

2021. jún. 19. 09:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

HyperX Cloud II-nek a nagy pont. Ebben az árkategóriába nincs ellenfele, de még akár a 80 ezres kategóriát is megkockáztatnám.

[link]

2021. jún. 19. 09:50
 3/5 anonim ***** válasza:

#2.Ha kap egy jó forrást még az audiofil sznoboknak is simán bejön.

Nagyon jó konstrukció, bár ez nem a HyperX érdeme hanem mert azért mégis csak egy Takstar Pro80 klón.

Az MH752 van még ilyen jó fejhallgató ami pedig Pro82 alapokon készült.

2021. jún. 19. 09:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

#3 Nekem van mindkettő (HyperX Cloud II és Cooler Master MH752) amibe tényleg jobb a MH752 az a mikrofon, szerintem.

Cooler Master MH752 nálam hátrány:

A kábele elég vastag és a hangot is vezeti, ha nagyon mocorogsz, hallani fogod, HyperX Cloud II-nél ilyen nincs. Csak bőr fülpárna van hozzá, hamar bemelegszik alatta a füled-fejed, és annyira szigetel, hogy hallom a szívdobogásomat (persze azért nem bolondulsz meg, de fura) HyperX Cloud II-nél ilyet nem tapasztaltam. A hangkártya 7. 1 hangzása felejthető, nem borzalmas, de HyperX Cloud II messze jobb. A mikrofon nagyon jó minőségű, de (vagy éppen emiatt) mindent közvetít, pl. a gépelést, megszokható. HyperX Cloud II-nél mikrofon nem ennyire jó a hangzás (sztereóban).

2021. jún. 19. 10:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké mert sokáig gondolkoztam de logitechet rendeltem végül mert a cloud II őt is ajánlották sokan de végül logitech mellett döntöttem.
2021. jún. 21. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!