Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kb. hány évente cseréltek...

Kb. hány évente cseréltek laptopot?

Figyelt kérdés

2021. jún. 17. 16:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
5-6, mivel 300e Ft körül szoktam venni.
2021. jún. 17. 16:58
 2/7 P.O.C. ***** válasza:
100%
Attól függ hogy 100 ezer forint körüli konzumer hulladékról beszélünk, vagy minőségi üzleti kategóriás gépről. Mások lépcsőben meg a teljesítmény se mindegy. Egy Celeron procis IGP-s konfig hamarabb avul el, mint egy jobb processzorral szerelt diszkrét videokártyás. És ugye ezeket laptopnál később se tudod jobbra cserélni.
2021. jún. 17. 17:23
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Én 8 év után vettem új laptopot de azt nem kell lecserélni mert olyan hulladék hogy nem is használom. 1.5 év alatt ha fel órát működött sokat mondok
2021. jún. 17. 17:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a munkaeszközöm, napi 8 órában használom 2-3 évente cserélem.

Családban, aki nem intenzíven használja, az akkor amikor tönkremegy, ez volt már 5 év és 10 is... de ez ilyen “megírom a házimat” használat mellett, nem játék, nem több óra/nap.

2021. jún. 17. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A 6 éves laptopom minimális ráfordítással (HDD-SSD csere, RAM bővítés, akkucsere - 30 alatt kijött) tökéletesen működik.
2021. jún. 17. 19:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor tönkre megy vagy kevés. A jelenlegi laptopom egy éve van meg, ami előtte volt 8 évig volt használatban.
2021. jún. 17. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Mostani 1 éve van meg, remélem nem mostanában kell ahogy elszálltak az árak.

Az előtte lévő 4 évig volt meg, majd villámcsapás végzet vele. (elfelejtettem kihúzni, és a túlfesz védő előtt volt bedugva.)

Az előtte, pedig 6 évet bírt, míg kevés lett, és inkább cseréltem.

Nem a legolcsóbb, de nem is a legdrágább modellekből választok.

240 környékén volt a mostani, jelenleg 300 felett van az ára.

2021. jún. 17. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!