Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem reagál semmire a gép?

Miért nem reagál semmire a gép?

Figyelt kérdés
Adott egy config: i3 9100F, 8gb ddr4 ram, gtx 650ti. Nem voltam itthon 2 hétig és mire hazajöttem kapcsoltam volna be a gépemet, ami semmire nem reagált. Kiportalanítottam mindent, majd akkor láttam, hogy a tápban valami fehér valami kifolyt és rászáradt. Gondoltam ez lehet a ludas, vettem egy tápot (EVGA 600W W2) de ezzel sem reagál semmire, a Led sem vilagít, mintha semmiféle áramot nem kapna. Lehet zárlatos lett az alaplap?

2021. jún. 17. 09:51
 1/7 Pekka ***** válasza:
100%
Az alaplapon nem láttál égett alkatrészt, nem éreztél égett szagot?
2021. jún. 17. 09:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, semmi ilyesmire utaló jelet nem vettem észre.
2021. jún. 17. 10:05
 3/7 Pekka ***** válasza:
52%
Ha szerencséd van, akkor csak az alaplap biztosítéka szállt el mikor elhalálozott az előző táp.
2021. jún. 17. 10:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Be sem volt kapcsolva 2 hetig, csak aramot kapott a gep, igy is megtud halni egy tap? Hogyan tudom kideriteni hogy csak a biztositekkal van a baj?
2021. jún. 17. 10:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy ki van kapcsolva a gép a legtöbb alaplap kap áramot (ezt a biosban ki lehet kapcsolni).
2021. jún. 17. 10:47
 6/7 Pekka ***** válasza:
Javaslom vidd el valamelyik szervizbe, pár ezer Ft-ért pontosan megmondják a hiba okát. Még az is lehet, hogy azonnal megjavítják, ha nem vészes a hiba.
2021. jún. 17. 10:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a segitseget!
2021. jún. 17. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!