Ehhez a HP laptophoz billentyűzet, vagy csere?
Sziasztok!
Adott ez a laptop:
A billentyűzete meghibásodott, beázott. A gép 3 éves korához képest jól működik, de jelenleg csak usb billentyűzettel.
A gyári szervíz 1.5 hónapra elvitné, és 80ezer forint környékén javítaná meg. Néhány másik szerviz 50-80 ezer forintos ajánlatot adott szintén.
Ezeket egy 3 éves, nem garanciális gép esetében horrornak érzem.
Netezni, böngészni használom csak a gépet és office programok kellenek még, más nem.
Szeretném a segítségeteket kérni.
Nem értek hozzá, nem tudom, mit hol keressek.
Tudtok esetleg olyan helyet, ahol 30 alatt meg tudják oldani a billentyűzet cserét? Vagy megéri a csere 5-80ért?
Esetleg hagyjam az egészet, okosabb lenne egy új gép? Ha igen, 100-130 között melyik?
Köszi előre is!
Itt van hozzá billentyűzet, jó eséllyel kompatibilis.
Nagyjából 6-10 csavart kell kiszedned, kicseréled és boldog vagy.
Kedves 3-as!
Kinézetre nagyon hasonlít, de az én gépem 14 CF széria, itt pedig kompatibilis szériáknak ezeket sorolja: HP 14-ck000 HP 14-cm000 HP 14T-CM000
HP 14Z-CM100
Jó lehet így is?
Elvileg az egész burkolattal van együtt, egyszer már szétcsavaroztam a hátlapot, és nem tudtam kivenni, mert minden más is ott volt.
Szervizvezető létemre úgy gondolom hogy jó hozzá.
Van még olyan lehetőség hogy billentyűzet rendelés és az integrált billentyűzet cseréje a palmrest burkolatban de garantálom neked hogy nem sok szervizt találsz aki kicseréli neked.
Általában felszereltségben szokott különbség lenni mondjuk a cf/ch/cm/ck sorozatokban. De amennyiben mégsem jó vissza tudod küldeni 33 napon belül
A plamerest burkolat kivételéhez pedig tudom ajánlani a gitárpengetőt vagy valami kiselejtezett kártyát (személyi/bankkártya/diákiazolvány vagy a védettséget igazoló kártya is tökéletes :D)
Youtube-on rákeresel hogyan is kellene egy ilyen dolognak nekilátni és végigköveted az ott látottakat ha találtál a notidhoz passzoló viedeót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!