Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért olyan fontos egy egérnél...

Miért olyan fontos egy egérnél, hogy milyen hangos a görgője meg a mikrokapcsolói?

Figyelt kérdés
Egeret akarok venni, ezért olvasgatom a nyolcvanötezer hozzászólásos fórumtémát, több ezer hozzászóláson keresztül arról értekeznek, hogy melyik egérnek milyen hangosak ezek az alakatrészek. Miért fontos ez, meg ne hallja esporttárs, amikor le akarod lőni, vagy miért?
2021. jún. 13. 14:29
 1/4 anonim válasza:
97%

Hogy anyuciék ne kelljenek fel az egérkattintgatásra :)

Amúgy viccet félretéve engem rohadtul zavar a hagyományos klaviatúra hangja. Nem tudom megmagyarázni, egyszerűen csak idegesít. Na hát ugyanez lehet az egérrel is.

2021. jún. 13. 14:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Engem rengeteg számítógépzaj idegesít, de hála az égnek pont az egér, meg a billentyűzet hangja nem, sőt, ezt egyfajta visszajelzésnek tekintem, hogy megtörtént az interakció.
2021. jún. 13. 14:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Felesleges belemerülni ennyire az egér témába, két embernek nem feltétlenül jön be ugyan az az egér. Én az A4tech v7 egeremmel voltam így, h mindenki rosszat írt róla, de nálam lehúzott 5 évet gond nélkül, most meg razer viper egeret vettem, mindenki istenítette, de nekem nem jön be annyira.

Amúgy vannak idegesítő görgős egerek, amik tényleg hangosak, az mondjuk egy 9gag nézésnél idegesítő tud lenni :)

2021. jún. 13. 15:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Én szeretem a jó egér hangját. De sztem pont azért írják le, hogy akiket zavar, az jól tudjon választani.
2021. júl. 1. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!