Érdemes most venni 50 ezerért GTX 1050 Ti venni? (Újonnan Amazonon)
1080p 60fps, sehol nem tudsz ilyen kártyával.
Nekem 1080p 144fps-re RTX3070 van, és még ezzel sincs meg a fix 144fps mindenhol
Újan 50 ezerért ma sajnos nem lenne rossz, használtan is ennyi most - de szerintem valamit félrenéztél. A legolcsóbb amit amazonon látok most, és 1050ti nek tetteti magát $200(áfa nélkül), és valószínűleg egy gt710, vagy ehhez hasonló gpu, amin biost cseréltek hogy az oprendszer 1050ti nek(vagy akárminek) lássa.
A legegyszerűbb felismerni az ilyen sumákolást hogy megnézed a portokat, vga portot nem tudom, 7xx széria óta nem rak semmire az nvidia? Ezeken jellemzően van, mert fillérekért megveszik a régi 710-720-730 akat, aztán átalakítják őket. Meg olyan sincs, hogy márkátlan kártya, amit névtelen gyártó gyárt, az egy kis üzemben sumákban összetaknyolt vacak, ami nem hogy ötven, de még tízezret is csak hatalmas jóindulattal érne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!