Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ajánlanál nekem egy laptopot?

Ajánlanál nekem egy laptopot?

Figyelt kérdés

Macbook Pro 13-asom van most (2018), de melegszik, mint az állat és a teljesítményt is ennek megfelelően rendszeresen leveszi. Már előre rettegek a nyaraktól, ezért keresek valami olyan laptopot, ami bírja a gyűrődést is.

Igényeim kb annyi, hogy ne viselje meg, ha többször 100%-on pörög a proci (java, compile, némi videócska, de semmi durva), szerintem semmi extra munkát nem végzek. Játék elvétve, de ha nagyon megkívánnék egy GTA San Andreast, ne sírjon miatta.

Az ideális laptop kb olyan stabil házzal rendelkezne, mint a Macbook, lehetőleg ne valami karcos műanyag, jó nagy touchpad, kb ez a méret megfelelő, 16GB memória, 256 GB SSD-vel elvoltam, persze ha van több, az sem baj. Szóval kb ennyi.

2021. jún. 11. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Windowsos gép?

Keret?

2021. jún. 11. 22:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Windowsos, az ár annyira nem számít, erre a cuccra is kiadtam fél millát, szóval ez kb vállalható, de legyen végre jó.
2021. jún. 11. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:
2021. jún. 11. 22:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Lehetne kicsit kisebb? :) illetve a falra mászok a karcos, kopogós műanyagtól, ez nem olyan?
2021. jún. 12. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!