Tényleg ki lehet fogni nagyon olcsón hardvereket marketplace/hardveraprón/jófogáson?
Figyelt kérdés
Egy online "barátom" mondta, h folyamatosan figyelgeti a hírdetéseket és egyből lecsap rájuk.
Nekem valahogy nem megy ez.
2021. jún. 10. 16:41
1/7 anonim válasza:
Igen, lehetséges. Például én is árultam olcsón hardveraprón, pont azért, hogy minél előbb vigyék el, mert kellett a pénz. Vitték is, bár volt ami 2 napig is fent volt, mire vevőre lelt. Akinek nem kell a pénz, az inkább hirdeti hónapokig drágán, aztán valaki majd elviszi.
2/7 anonim válasza:
Bár van ami ingyen se kell embereknek, például 2006-os retro alkatrészeket fillérekért se vitték el. Végül összeraktam és beletettem a régi CD-s játékaim, tök jól futnak.
3/7 anonim válasza:
Jártam már jól fejhallgatóval, áron alul pedig nem is akartam venni de annyiért best buy volt(fölig hogy az egyik éppen tönkrement), VGA-vél még januárban amikor egekben volt az ár de jó áron sikerült egy 570-t behúzni szóval figyelni kell és simán lehet venni árun alul termékeket.
Most is néha találok telefont, fejhallgatót, perifériákat de ami persze nem sürgős/nem muszáj azt nem veszem meg.
4/7 anonim válasza:
#2 Hát 2021-ben már senki nem akar csigalassúságú gépekkel dolgoznj
5/7 anonim válasza:
#4 nem is netezni, dolgozni kell az ilyenen, hanem korabeli játékokat, szoftvereket futtatni. Én is ezt csinálom vele, ezek szerint nincs nagy igény a retrora.
6/7 anonim válasza:
Nyilván nem minden nap történik ilyen, tényleg folyamatosan kell figyelni a hirdetéseket és ha találsz egyet, akkor nagyon gyorsan rácsapni. De szoktak olyanok lenni, akik nem értenek hozzá, nem érdekel, vagy sürgősen eladó és ezért akár jóval áron alul kínál.
7/7 anonim válasza:
Igen, simán! A vaterát is érdemes nézni, én ott szoktam kincseket találni. Nyilván szerencse is kell hozzá, mert a jó áron kínált jó cuccokat hamar elviszik, de ha naponta ránézel, akkor tuti ráakadsz majd valamire. 😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!