Miért nem tudok belépni a winchesterembe?
Hát vagy én vagyok a hülye, vagy nincs ilyen, mert nem találtam semmit. Bekapcsoltam a rejtett mappák megjelenítését is, meg kerestem is rajta, de nincs ilyen.
De amikor rámegyek, hogy jobb gomb-automatikus lejátszás megnyitása, akkor két lehetőséget ajánl, az egyik a Mappa megnyitása fájlok megtekintéséhez, a másik meg a boot.com futtatása.
H:\\resycled\\boot.com
ez az elérési út egy trójai ra utal. Ha vetsz rá egy pillantást, a resycled egyértelműen a "recycled" vagyis lomtár mappára való utalás megtévesztő másolata,olyan file pedig hogy boot.com, nem létezhet, mert ilyenre nincs szükség.
Kicsit jobban utána néztem.
Amenyniben ezeket a fájlokat megtalálod, azonnal távolitsd el és bizonyosodj meg róla hogy nem telepólnek ujra, figyeld a futó lakalmazásokat és irtsd ki az ismeretleneket indító fájlokat.
c:\documents and settings\Admin\Application Data\addon.dat
c:\windows\system32\i.txt
c:\windows\xplorer.exe
H:\resycled
h:\resycled\boot.com
JA, és a trójai neve
resycled\boot.com-TrojanDNS-Ndisprot.sys
Javaslom, mielőbb orvosold, amúgy eléggé újkeletű vírus :)
Igen, az a hasonlóság nekem is feltűnt.
Hát akkor vírusirtás ezerrel, meg megnézem amiket írtál, köszönöm.
Amúgy ez tud maradandó kárt tenni a gépben, vagy "csak" megkeseríti az életem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!