Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem tudok belépni a...

Miért nem tudok belépni a winchesterembe?

Figyelt kérdés
Van egy Samsung 250Gb-s hordozható vinyóm. Eddig normálisan használtam, de ma ha be akarok lépni, azt írja ki, hogy "nem win32 alkalmazás"! Ha jobb egérgomb-tallózás-sal lépek be akkor semmi gond. Ha jobb gomb megnyitás, akkor is az a hiba jön ki. TotalCommanderrel is tudom használni. Ha belépek a sajátgépbe, és jobb oldalon lehet választani a meghajtók és mappák közül(VISTA), onnan is be tud lépni, csak akkor nem ha bal gomb duplakattal csinálom a főablakban, de ez rendkívül idegesítő. Konkrét hibaüzenet: H:\\resycled\\boot.com:nem Win32 alkalmazás. Másolni, lejátszani tudok róla, csak így nem enged belépni.
2008. dec. 7. 23:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bekapcsolhattad rajta az Automatikus lejátszást, és az inf fájl hibás alkalmazásra mutat. Töröld le róla az autorun.inf fájlt.
2008. dec. 8. 09:02
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát vagy én vagyok a hülye, vagy nincs ilyen, mert nem találtam semmit. Bekapcsoltam a rejtett mappák megjelenítését is, meg kerestem is rajta, de nincs ilyen.

De amikor rámegyek, hogy jobb gomb-automatikus lejátszás megnyitása, akkor két lehetőséget ajánl, az egyik a Mappa megnyitása fájlok megtekintéséhez, a másik meg a boot.com futtatása.

2008. dec. 8. 10:12
 3/4 anonim ***** válasza:

H:\\resycled\\boot.com

ez az elérési út egy trójai ra utal. Ha vetsz rá egy pillantást, a resycled egyértelműen a "recycled" vagyis lomtár mappára való utalás megtévesztő másolata,olyan file pedig hogy boot.com, nem létezhet, mert ilyenre nincs szükség.

Kicsit jobban utána néztem.

Amenyniben ezeket a fájlokat megtalálod, azonnal távolitsd el és bizonyosodj meg róla hogy nem telepólnek ujra, figyeld a futó lakalmazásokat és irtsd ki az ismeretleneket indító fájlokat.

c:\documents and settings\Admin\Application Data\addon.dat

c:\windows\system32\i.txt

c:\windows\xplorer.exe

H:\resycled

h:\resycled\boot.com

JA, és a trójai neve

resycled\boot.com-TrojanDNS-Ndisprot.sys

Javaslom, mielőbb orvosold, amúgy eléggé újkeletű vírus :)

2008. dec. 12. 14:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen, az a hasonlóság nekem is feltűnt.

Hát akkor vírusirtás ezerrel, meg megnézem amiket írtál, köszönöm.

Amúgy ez tud maradandó kárt tenni a gépben, vagy "csak" megkeseríti az életem?

2008. dec. 13. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!