Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Xbox game pass ultimate?

Xbox game pass ultimate?

Figyelt kérdés
Sziasztok, lenne pár kérdésem. Nekem van xbox game pass ultimate előfizetésem. És telefonon tökéletesen müködik. Viszont ha laptopon szeretnék játszani ott miért kell letöltenem a játékot? Illetve amelyik játéknál ott van a game pass embléma azért kell fizetnem ha letöltöm?

2021. jún. 9. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Mert telefonon simán streamként játszol, nem a telefonon fut a játék hanem egy távoli szerveren.

Nem, a game pass ebléma csak azt jelzi, hogy annak a tartalmaként van meg, és ha lejár az elöfizud akkor nem használhatod míg nem fizetsz elő ujra vagy nem veszed meg.

2021. jún. 9. 23:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Okés és pl laptopról miért nem tudok úgy játszani mint telefonon? Gondolok itt arra hogy nem kell letölteni. Illetve ha letöltöm akkor az én gépem hadverét használja
2021. jún. 9. 23:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Jelenleg még nem, még csak a zárt béta tesztek folynak, de lehet idén elérhető lesz pc-n is a cloud verzió mindenki számára, addig viszont csak a letöltöd és saját gépen futtatod verzió van.
2021. jún. 10. 00:29
 4/7 A kérdező kommentje:
És egy PC futhtattot android rendszeren? Vagy telefon képernyő kivetetites HDMI kabelel? Működhet? :)
2021. jún. 10. 00:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Android emulátor szerintem simán, illetve a kivetítés is megy gondolom, annak úgymond mindegy, hogy mit küldesz ki monitorra.
2021. jún. 10. 01:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Bluestacks 4 android emulátorral lehet vele játszani, el is indulnak a játékok már kipróbáltam. Viszont a kontroller megoldása picit problémás, mivel nem használhatod a gép billentyűzetét. Eddig még nem nagyon találtam megoldást arra, hogy pl a ps4 kontrollerrel menjen az egész..
2021. jún. 10. 10:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki az xbox.com/play URL-t, ha jogosult vagy, akkor kipróbálhatod böngészőből. Ha nem, akkor egy kicsit várnod kell vele.
2021. jún. 10. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!