Létezik hogy egy játék a Magyarítás miatt fagy be?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van itt valaki, aki játszik a Mafia: Definitive Edition játékkal, és a magyarítást is feltelepítette?
Létezik hogy egy magyarítás miatt fagy be a játék? Mikor megvettem játszottam vele ment rendesen, mióta feltettem a magyarítást nekem néha befagy, kidob, van mikor a főmenübe lépnék be és 1 percig áll a játék mire a menübe lép.
Gép adatai:
I3 8100
16GB DDR4
1TB HDD
ASUS RADEON RX 570 4GB, 256BIT
WIN10 64BIT
Valaki valami ötlet?
#Mafia #magyarítás #Age of Empires: Definitive Edition #Mafia: Defiinitive Edition Magyarítás #Mafia: Defiinitive Edition
2021. jún. 9. 20:03
1/6 anonim válasza:
A játékot nem ismerem. Programozói szempontból IGEN, lehetséges hogy egy magyarítás elrontsa a játékot, ha rosszul/hibásan van elkészítve.
2/6 anonim válasza:
Próbáld ki újra magyarítás nélkül. Ha megint szuper és nincs vele probléma, akkor már Te is tudni fogod a választ. :)
3/6 A kérdező kommentje:
Elég ha törlöm a magyarítást vagy az egész játékot újra kell rakni? nem szeretém újrakezdeni ajátékot
2021. jún. 9. 20:26
4/6 anonim válasza:
Elsőre megpróbálhatod csak a fordítást törölni, amúgy elvileg Steam Clodos, szóval a mentéseid nem vesznánek el ujratelepítés után sem.
5/6 A kérdező kommentje:
Töröltem csak a magyarítáést, játszottam vele másfél órát, nem fagíyott le meg semmi :D
2021. jún. 9. 23:18
6/6 anonim válasza:
Nekem is fagy tőle sajnos, nem értem miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!