Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a fene baja lehet a gépemnek?

Mi a fene baja lehet a gépemnek?

Figyelt kérdés
Olyan problémám van, hogy valamelyik nap gépeztem és az lefagyott újraindítottam akkor meg nem ismerte fel a hangkártyát, újraindítottam és azóta semmi kép.elindulnak a ventilátorok de se az egér nem világít se a monitor nem indul el.A hangkártyát kivettem de az sem segített, lehet hogy meghalt a vga vagy most mi? Segítsetek!
2010. aug. 25. 12:35
 1/8 anonim ***** válasza:

nekem is ezvolt a baja hogy nemcsatlakozott a monitorral.

elvittük szerelőhöz és úgy gondoltuk hogy a videókártyával van gond. de kiderült hogy kiégtek benne a kábelek meg még nemtudom mi.

szerintem teis vidd el szerelőhöz

2010. aug. 25. 12:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Milyen kábelek égtek még ki és mennyi pénz egy ilyen szervíz?
2010. aug. 25. 12:50
 3/8 anonim ***** válasza:

hát nemtudom pontosan milyen kábelek égtek ki, de 11E ft volt. szerintem a súlyosságától függ, meg hogy pontosan milyen baja is van.

de ha válaszol majd egy informatikus az lehet okosabbat mond :)

2010. aug. 25. 13:05
 4/8 anonim válasza:
az alaplapon van egy kis kör alakú elem lehet az kezd merülni!
2010. aug. 25. 13:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Az elem?de az nem az óra eleme hogy megtartsa az időt ha nincs áram alatt?
2010. aug. 25. 13:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Hmm. Az óraelem ha jól tudom a BIOS beállítások megtartására szolgál. Ha az merült volna ki, akkor olyan tünetei lennének, hogy minden bekapcsolás után elakad a betöltés legelején és kiírna olyasmit pl. hogy rossz BIOS beállítások, és ha betöltöd az alapértelmezett beállításokat, szépen megy tovább az oprendszer betöltése.

Én alaplapi gondra tippelek. Mivel írtad, hogy az egér sem világít, azaz valószínűleg nem kap áramot.

2010. aug. 25. 13:37
 7/8 A kérdező kommentje:
érdekes jelenség is történt volt hogy elindult és csak piros kép volt elkezdte betölteni a windowst és újraindult de utána már nem volt kép.beraktam a karit egy másik gépbe is de ott is ezt csinálja pedig azon van integrált videókártya és hiába kötöm be akkor se jó de amint kiveszem az enyém már működik is.mintha gátolná az indulást?
2010. aug. 25. 13:45
 8/8 anonim válasza:
Ha az integráltba kötöd rá a monitort, semmi köze nem lesz a graf kártyádhoz.
2010. aug. 25. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!