Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik AC játékot érdemes...

Melyik AC játékot érdemes megvenni a régiek az ujjak közül? AC Origins VS Odyssey VS Vallhala?

Figyelt kérdés
Csak az egyikre lenne pénzem mivel, eleve a többit amit játékra költők pénzt ilyen xar multis, esport, MMORPG játékokra koltom + a bennük lévő cuccokra. Elvileg a valhalla hiába vikinges haverom szerint eléggé ratyi lett. + amit láttam róla az alapján a táj is oké, hogy havas mégis lehetnének változatosabb tájak is. Illetve jobban kinéző, nagyon helyek, városok. Oké még csak videókat láttam de abból eleget. Az egyiptomi táj meg hiába egy homokos sívárság ettől függetlenül nekem tetszik a AC Origins. És story is elég jó. No meg az odyssey sztorija is. Elvileg a valhalla sztorija nem olyan jó. Az előző 2 rész sztoriját meg alapból vágom. Illetve a régi részek közül is leakarom tölteni valamelyiket. Mert valszeg már csak az egyik fér rá a gépemre. Az első 4 részel és dlc-vel már játszottam. A 3-4 nem lett még kivive, nekem nagyon tetszenek eddig. Csak nem értem a 4-hez hogyan jönnek az assassinok. Most azon gondolkodom, hogy a Syndicate Unity vagy Roguet le töltsem e még?

2021. jún. 8. 18:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Játszottam eddig majdnem az összes résszel, csak a syndicate és a valhalla maradt ki, de az is csak idő kérdése. Mindegyik rész jó volt, de a black flag nagy kedvencem volt a reboot előtt.

Én az origins-re szavaznék, mindenképp dlc-kkel együtt, mert úgy kerek. Imádtam az odyssey-t is, de az origins valahogy hangulatosabb volt.

2021. jún. 9. 09:40
 12/13 anonim válasza:

Nem kell annyit szivni az unityt… 😂😂😅😅 nem olyan rossz a fő probléma az volt hogy 1 évben kettő ac játékot is kiadtak azt ugye nem volt elég ember aki fejlessze…

Ettől függetlenül elmegy maga a story jó élvezhető

Persze azért a 2.eizo valamint az ő története És 4.-black flag kiemelkedő darab… az újak közül ugye mind a három elég jó azaz origin, oddyssey, valhala… történet szempontjából azért az origin jobb mert jobban illeszkedik bele… viszont a valhala élményei is elég jók de ott meg a viking concept ront rajta… mondjunk kissé átment fantasy-ba

Persze előtte is az volt lehetett is erre számítani VISZONT egyik percről a másikra túl hirtelen volt nem volt átfedés köztük és ez volt a legnagyobb probléma!

Azért be lehetett volna tenni mindegyik assassin játékba 1-1 különleges/természetfeletti elemet hogy ne legyen annyira ritka (jó persze voltak de na nem annyi nem volt a szerves része mint pl az oddysey méreg-lángoló fegyverei oriás kígyók küklopsz gorgon sphinx meg minotaurus!!

Meg hirtelen egy csomó masik “istennel” találkozunk akár személyesen is…

Túl hirtelen váltás volt ez így!

Amúgy jó lenne tudni hogy min jatszol?

Ha pc-én akkor jó tanács… “töltsd le “az első fejezet játékait… meg venni meg csak az utolsó harmat…

Meg ha veszel is akkor is csak le árazva! Még az origin akciója asszem tart valami 40-50%-al olcsóbb!

2021. jún. 9. 17:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Odysseyt vettem mivel kaptam az epictől 10 euros kupont nos a valasztas az a valhalla alapjatek vagy az odyssey ultimate.

Mindkettő 18 euromba kerult a 10 euros kupon felhasznalasaval.

Olvasgattam a neten es az odyssey ultimate-re esett a valasztas.

Nem bantam meg de kicsit furcsa igy meg az elejen.

Hianyzik a minimap nekem.

2021. dec. 28. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!