Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik AC játékot érdemes...

Melyik AC játékot érdemes megvenni a régiek az ujjak közül? AC Origins VS Odyssey VS Vallhala?

Figyelt kérdés
Csak az egyikre lenne pénzem mivel, eleve a többit amit játékra költők pénzt ilyen xar multis, esport, MMORPG játékokra koltom + a bennük lévő cuccokra. Elvileg a valhalla hiába vikinges haverom szerint eléggé ratyi lett. + amit láttam róla az alapján a táj is oké, hogy havas mégis lehetnének változatosabb tájak is. Illetve jobban kinéző, nagyon helyek, városok. Oké még csak videókat láttam de abból eleget. Az egyiptomi táj meg hiába egy homokos sívárság ettől függetlenül nekem tetszik a AC Origins. És story is elég jó. No meg az odyssey sztorija is. Elvileg a valhalla sztorija nem olyan jó. Az előző 2 rész sztoriját meg alapból vágom. Illetve a régi részek közül is leakarom tölteni valamelyiket. Mert valszeg már csak az egyik fér rá a gépemre. Az első 4 részel és dlc-vel már játszottam. A 3-4 nem lett még kivive, nekem nagyon tetszenek eddig. Csak nem értem a 4-hez hogyan jönnek az assassinok. Most azon gondolkodom, hogy a Syndicate Unity vagy Roguet le töltsem e még?

2021. jún. 8. 18:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%

A 4., a Black Flag egy nagyon jó játék, azt mindenképp ajánlom, Unity egy szar szerintem, Syndicate nagyon tetszett, Rogue-nak érdekes volt a sztorija, de amúgy teljesen olyan engine szempontjából, mint a Black Flag csak északon van.

Originsnak baromi jó sztorija van assassinok szempontjából, nagyon élvezhető játék. Odyssey-nek annyira nincs sok köze az assassinokhoz, viszont és baromira élveztem az RPG elemeket, a sztori is jó, a látvány, meg minden, imádtam, de ha azt veszed, akkor mindenképp az ultimate editiont, mert a DLC-k kihagyhatatlanok, sokat adnak a lore-hoz, plusz hozzáadják a teljes remastered AC3-at. Mondjuk pont nemrég volt leárazva ubisofton, erről per pillanat lecsúsztál, de szerintem megint le lesz árazva nemsokára ilyen 75%-kal legalább.

Valhallát leszedtem kipróbálni, az első 3 órát nyomtam végig amíg végre megjelent a nagy felirat, hogy ez az AC Valhalla, ha eddig nem tudta volna a játékos. :DD Amúgy nem volt rossz, amit addig láttam, szóval majd megveszem az ultimatet ha le lesz árazva legalább 50%-ra, de én pont azt hallottam, hogy iszonyat jó sztorija van, és inkább az engine nem olyan jó, pl sztem tök nagy hülyeség a stamina. Meg a fegyverekről panaszkodtak sokan.

A helyedben amúgy szerintem az Odysseyt vagy Origins venném, utóbbi Epice Game Store-on le van árazva, plusz rá lehet rakni egy 3k-s kupont, kihagyhatatlan 😍

2021. jún. 8. 18:33
 2/13 anonim válasza:
100%

Szerintem a Valhalla.

Az igazság az, hogy mindig is unalmasnak tartottam a sorozatot, a 2-t, 3-at és 4-et próbáltam, de egyiket sem tudtam végigvinni, mert mindegyikre ráuntam. Az Valhalla a 4 óta az első, amit megvettem és szerintem sokkal jobb lett kb. minden tekintetben, mint az említett elődök (bár még ezt sem játszottam végig, mert nem túl sok időm van mostanában ilyesmire).

Egyedül az ára kicsit húzós a többihez képest, de ha a többi idei-tavalyi AAA játékhoz hasonlítjuk, akkor nem olyan vészes.

2021. jún. 8. 19:02
 3/13 A kérdező kommentje:
18:33 Tudom, hogy a unitynek voltak hibái amikor kijött. Viszont azokat a bugokat nagyjából kijavították és optimanizáltabb lett. Szerintem eléggé jó helyszínen is játszódik. Na de a történet is olyan szar lenne akkor?
2021. jún. 8. 19:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Amelyiknek tetszik a történelmi korszaka. Mint játék egyik sem túl jó, mindegyik iszonyatosan monoton, ha játszottal vele 1-2-3 órát láttál mindent - de még elhúzódik 15-20 óráig, ha mindent meg akarsz csinálni meg 50+. Ennek az egyetlen előnye, hogy félrerakhatod napokra\hetekre, és minden gond nélkül tudod folytatni. Unity-t is teljesen rendbe rakták már, a technikai gondoknak semmi nyoma, akkor játszottam először amikor ingyenes volt egy ideig, és semmilyen technikai problémára enm emlékszem, pedig letoltam az egészet. Monoton, mint mindegyik assassins creed, de működik, normálisan fut, és ma is jól néz ki a legtöbb esetben(néha nagyon is jól).

Mondjuk ha csak egyet játszhatnék, az mindenképp a Black Flag lenne, már csak a témaválasztás miatt is.

2021. jún. 8. 19:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Vallhalát még nem játszottam, azon kívül mindet végigvittem. Origins annyira nem jött be. Odyssey viszont nagyon tetszett, bér tényleg nem sok köze van az Assasinokhoz. Ahogy előttem mondták, úgy érdemes, hogy az összes DLC benne legyen, mert azok nélkül uncsi lenne.
2021. jún. 8. 19:17
 6/13 anonim ***** válasza:

#3 Nekem a Unity nemcsak a bugok miatt nem tetszett, egyébként nincsenek kijavítva, tavaly vettem meg a játékot és elég sokszor előfodrultak benne bugok, vagy rosszabb esetben összeomlott a játék.

A története egyáltalán nem tetszett, egy béna love story volt, aminek egyértelmű volt a vége, és a karaktereket sem kedveltem meg.

Borzasztó volt szerintem a skill rendszer is, a térkép rettentően ocsmány volt.

Párizs azonban valóban baromi szép, a parkour is látvanyosra sikeredett és a rejtélyek sem voltak rosszak, de Syndicate-ben szerintem sokkal jobbak, érdekesebbek.

Első voltam.

2021. jún. 8. 19:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb a Black Flag,ezzel nem lehet vitatkozni.
2021. jún. 8. 20:33
 8/13 anonim ***** válasza:
#7 Azért lehet, mert ez szubjektív. Nekem is benne van a top 5-ben, de nem az első helyen.
2021. jún. 8. 20:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Valhallát vedd meg, vagy az Originst. Az origins a sokrétű és egyedi fegyverei miatt nagyon jó játék, míg a Valhalla egy továbfejlesztett Odyssey, minden tekintetben jobb az elődjénél. Izgalmas felfedezni Anglia területeit, a grafikája egész szép, bár az árnyékolást eléggé elrontották.
2021. jún. 8. 21:33
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha a történetet nézzük akkor Odyssey igazából úgymond az egész alapját adja meg, csak elég furcsán tálalták, hogy konkrétan a Legacy of the First Blade DLC részek adnak elég sok választ, illetve kapcsolja az időben ugye később játszódó Originshez.

Valhalla eddig még kimaradt, meg akarom várni míg minden kijön hozzá, majd akkor.

Amúgy ha 100%-ra akarod pörgetni, akkor arra készülj, hogy Odyssey iszonyat hosszú, 140 óra volt pl nekem, míg Origins megvolt 90 alatt.

2021. jún. 9. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!