Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy lehet engedélyezni a...

Hogy lehet engedélyezni a lemezvezérlőt?

Figyelt kérdés
Windows telepítésnél emiatt nem lehet folytatni a telepítést, olvastam valamit sata controllerről meg ahciról, de nem tudom ezek mit csinálnak, ha a biosban átállítom ahcira, akkor nem is érzékeli az ssd-t.

2021. jún. 6. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha gondod van a telepítéssel akkor azt mondd + mutasd, ne a hibás elképzelésedet mondd.
2021. jún. 6. 19:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Elnézést akkor hagyd figyelmen kivül a hibás elképzelésemet és légyszíves a kérdésre válaszolj, egy másik ilyen kérdésnél láttam azt válasznak, de az nem müködött tehát gondoltam leírom hogy azt már próbáltam, de akkor nem is volt értelme megpróbálni. És mivel én vagyok a kérdező, szerintem a válaszolónak kéne kijavítania a hibás elképzelésemet mivel ezért kérdeztem és oda is írtam hogy nem tudom mik azok.
2021. jún. 6. 23:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Így kell telepíteni:

[link]

Pontosan követve! Pontról pontra..

2021. jún. 6. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!