Ennek a gépháznak az előlapját le lehet cserélni nyitottra?
nyitott, már mint pl. CD meghajtót szeretnél bele rakni?
Ahhoz nincs sajnos hely, nem úgy van kialakítva.
leveheto az eleje
nem tudom mire gondolsz
igyis "nyitott" igaz oldalt sziv be
ha nem garis akkor pedig lehet plexi kiveheto es haloval helyetesitheto pl.
eleve ebbol a nem X es az racsos elolapu
olyan lapot kell szerezned es ennyi, csak honan ez az
silintiumnal is korullehet nezni alkatreszeket arulnak e kulon
nem plexis hanem edzett uveges
gondolom mindegyik gyarilag belevan szerkesztve, vagyis kipatintani egyik valtozatot sem lehetne
azt nem ertem
hogy van 3 fele elolap, uveges, femlapos, es racsos
ezeket tehat miertnem aruljak kulon is? Inkabb egesz haz van kulon csak...
hasznaltan meg aligha adjak el ha jo a haz amugy, igy max hibasakat kell keresgelned hatha talalsz
gari nelkul meg barkacsolgathatsz ha nem izgat az uveg epsege...
vagy persze az is opcio hogy cseret ajanlasznolyannak akinek racsos hogy a e uvegesedert adja oda azt :D hulye lesz biztos odaadni... :D
de amugy a latvanyert eleg kopromiszum ez nem? Annyira csak nem szelozik rosszul
meg a teljes hazcsere is opcio lehet, ha mar rosszul valsztottal
Xy4
"nem plexis hanem edzett uveges"
"ha nem garis akkor pedig lehet plexi kiveheto es haloval helyetesitheto pl."
Akkor most melyik? :)
Én tudom, hogy edzett üveg, írtam is a második válaszban: "Nem, hanem nyitott, az elején nincs üveglap. Tehát, hogy ne csak oldalról szívja be a ventilátor a levegőt."
Egyébként havonta egyszer szoktam kifújni erre a célra használt kompresszorral. A VGA nem vészes, max. 73°C, átlag 68, de a CPU van, hogy felmegy 78°C, és az átlag annál is 70°C (ezek játék közben). Lehet megbuherálom egy kicsit a BIOS beállításokban a ventiket, mert egyébként a processzor hűtő is egy Arctic Freezer 34 Duo, tehát ennél hűvösebbnek kéne lenni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!