Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy lehetne ezt a fontos...

Hogy lehetne ezt a fontos dolgot megoldani?

Figyelt kérdés

Nyitni szeretnék egy gamer youtube csatornát, Magyarországról szeretnék youtubera heti néhány alkalommal AAA típusú (népszerű) játékokról walkthrough (végigjátszás) és gameplay videókat feltölteni angol videó címmel, angol szöveges leírással, főleg személyes kommentár nélkül.

Tehát angol nyelven értő személyeknek szólna a nagyobb közönség elérése miatt.

Nem livestream lenne, hanem utólag feltöltött, szerkesztett videók.

Szeretném ha angolszász országok lakóinak lehetne a youtube oldaluk címlapján, a yt belső keresőjén is kijöhetne számukra, valamint már a videókattintás után a jobb oldali ajánlott videók sávjánál is megjelenhetne angolszászoknak és egyéb angol nyelven keresőknek.

Az adsense lokális feltételei miatt később sem adhatok meg amerikai elérhetőséget, adószámot stb, csak itthonit, ugyanis itt van adószámom, lakcímem stb

Kérdéseim:

1. Meg lehet élni abból, hogy Mo-ról, angolul tudó közönségnek készítenék angol nyelvű videókat? (ha sikerül adsense-re kapcsolni a csatornámat)

2. Később, ha valaki angolszász területről akarja nézni a videóimat, akkor neki angol, vagy magyar nyelvű reklámokat dob majd be a yt?

3. Ha fizikailag Mo-ról, de angol címmel és leírással látom el a videókat, akkor később a youtube algoritmus főleg kiknek fogja ajánlani a videóimat? Magyar vagy angolszász IP címmel rendelkezőknek/ angolszász helyen lakóknak?

(Én főleg angolul értők számára szeretném ha ajánlaná az algoritmus)

Kérlek, ha tudtok, akkor válaszoljatok mind a 3 kérdésemre.

Mind a 3 kérdésre fontos lenne tudnom a választ.

Kérlek, segítsetek.

Előre is köszönöm szépen.

2021. jún. 6. 04:38
 1/2 elistvan ***** válasza:
Ha veszel reklámot gondolom dobál majd a trendingbe. Illetve ha hasonló már befutott hasonló témájú videós csatornáján vendégszerepelsz vagy ő a tiéden.
2021. jún. 6. 15:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Sajnos az egyesre nem tudom a választ de előtte annyi, hogy ha csak most kezded el, és már így gondolkodsz a pénzen az nem rossz, csak inkább ne a pénz motiváljon. De egyébként kérdéseidre a válasz:

2. Olyan reklámokat dob be amit az adott személynéz, tehát ha külföldi akkor valszeg külfőldi reklámokat ad be.

3. Ha nagyobb a csatorna (sztem 100 feliratkozó körül, de ez nem biztos), akkor már alapjáraton külföldön is ajánlgadja a videókat, ha angol a videó akkor meg főleg angoloknak ajánlja be. Remélem tudtam valamit segíteni! :D

2021. júl. 1. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!