Hol merre és mennyiér lehet WGA kártyát szerezni?
Itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
a #2-es hozzászólásomban leírtam, hogy az csak egy "hogyan lehet feltörni az xyz-t"/"hogyan lehetek hacker"-jellegű "wannabe" vérpistikék kérdéseinek kompenzálására szolgáló vicc, nincs ilyen eszköz.
Ne hallgass ezekre, természetesen van ilyen, de nyilván titkolják ők is, hisz illegális.
Én szerzek neked WGA kártyát, de sajnos mostanában eléggé felment az áruk a bitcoin miatt, alaphangon 150 ezer egy ilyen.
Természetesen csak előre utalással tudom adni ;)
Szerencséd, hogy itt tetted fel a kérdést, így megúsztad a megaláztatást, közröhej tárgyává válást és gúnyos pillantásokat, amit egy élő beszélgetés során ez a kérdés kiváltott volna.
Nincs olyan, hogy WGA kártya, azért találták ki, hogy hülyítsék azokat, akik magukat hackernek képzelik, miközben pitont maximum a natgeón láttak. (Vagy akiknek a java kimerül a minecrafttal, és még lehetne sorolni. A lényeget érted, remélem. Ha meg nem, egyezkedj #3-al, és segít neked :D )
Azt ugye tudod, hogy a WGA kártya nem kompatíbilis az x64 architektúrával? Szóval az elmúlt kb. 10 évben gyártott gépeken nem tudod használni.
De alapvetően azt nem PC-hez fejlesztett~k ki, ha hatékonyan szeretnéd használni, akkor egy C64-re van szükséged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!