Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Segítenél alaplap választásban...

Segítenél alaplap választásban i5-2400hoz?

Figyelt kérdés

Szóval mostanában kaptam egy Dell számítógépet csak sajnos pici a háza a videókártyámhoz és táphoz, ezért szeretném cserélni, de a probléma az hogy az alaplap nem a szabványos bekapcsoló gomb kábelezést használja, ezért lehet vennék egy új alaplapot. (Nem jó a régi gépem alapja, de mindenképpen szeretnék egy erősebb gépet ami viszi a játékokat)

A processzor az i5-2400 (LGA1155)

Ha lehet olyan alapot szeretnék ami nem haladja meg a 20.000FT értéket

Vagy olyan alaplapot amihez jár kompatibilis processzor és hűtő az már 30.000 maximummal (lehetőleg hasonló erős vagy erősebb)

2021. jún. 2. 11:37
 1/6 P.O.C. ***** válasza:
41%
LGA1155 -höz már csak használatan kapsz alaplapot. És ott se túl nagy a választék.
2021. jún. 2. 11:45
 2/6 anonim ***** válasza:
2021. jún. 2. 13:21
 3/6 lali51 ***** válasza:
26%

Komplet gép:

[link]

2021. jún. 2. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Tegnap is feltetted ezt a kérdést, nem? csak ott alaplap dell D28YY volt talán és optiplex 790-ed van talán?

Hardveraprón kell nézelődni fél cfg-et, bár milyen videó kártyád van? belemehetne a dell gépbe is, max az oldala nem megy rá.

2021. jún. 2. 14:10
 5/6 anonim ***** válasza:

10 ezer körül max

[link]

Többet nem érdemes áldozni rá.

2021. jún. 2. 14:16
 6/6 A kérdező kommentje:

1. válaszolonak: Kösszi a választ, de nem ezt kérdeztem

2.: Köszönöm

3.: sajnos túldrága nekem de azért köszi

4.: Ez az első kérdésem ezen az oldalon és hosszal van baj a videokártyával, meg hogy a tápot nem lehet betenni

5.: Köszönöm

2021. jún. 2. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!