Magasabb felbontáss, jobb teljesitmény?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy játék(csgo), ahol ha alacsony felbontásra rakom a játékot, akkor olyan mintha akadna, de ha nagyobb akkor nem
alacsony - 4:3 str 1280x960 stb.
vagy a full hd 16:9, 1920x1080, azon mintha nem akadna annyira, ez mitől van?
Lehet a natív felbontás miatt?
2021. jún. 1. 07:26
1/5 anonim válasza:
Lehet a natív is, illetve ne felejtsd el nagyobb felbontásnál jobban terhelve van a videokártya, a proci meg kb azonos felbontástól függetlenül. Amikor leveszed a felbontást lehet beakad a proci időről időre és az a baja, míg nagy felbontásnál csak leesik az FPS-ed a GPU terheléstől függően.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Leteszteltem most, és tényleg simább. + az fps-em se ugrál annyira nagyobb felbontáson, fura.. Ezek szerint nem mindig a kisebb felbontás a jobb
2021. jún. 1. 09:11
3/5 anonim válasza:
A CSGO engine ilyen volt mindig is, valamiért pl. jobb az FPS egyes kártyákon, ha teszel rá élsimítást. Ki érti? Szerintem ők sem, a kód egy nagy katyvasz már a valve szerint is.
4/5 A kérdező kommentje:
hát ja.. Eléggé kezd optimalizálatlan lenni a játék, nem értem ezt a logikát, hogy nagyobb felbontáson nem akad annyira
2021. jún. 1. 21:29
5/5 anonim válasza:
Az régen is olyan volt, nekem a GTX 680 konkrétan 100-al kevesebb FPS-t gyártott 2016-ban, ha nem volt rajta élsimítás.
Egyébként jah, régen egy i5-3570 lazán rakta neki a 300fps-t, ma ugyan ehhez legalább egy 8600 kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!