Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért látom a képfrissítés...

Miért látom a képfrissítés csíkokat az lcd monitoromon?

Figyelt kérdés

Úgy hallottam, hogy LCD monitor nem "villog" mert más a képalkotási módja mint a CRT-nek. Én mégis látom a csíkokat, mint amikor a régi CRT monitorom 60 Hz-en fut.

A monitorom benq g2020hd, 1600x900@60hz. Grafkari: Geforce GTS250

2010. aug. 24. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha tudsz szerezni egy másik videókártyát akkor kicseréled és megnézed hogy azzal jó-e.Ha igen akkor egyértelműen a VGA-val van a baj.Vagy ismerősödtől elkérsz egy régi LCD monitort.

Más ötletem nincs bocsi..

2010. aug. 24. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:
A végét lehagytam: Szóval elkérsz egy LCD-t és megnézed hogy az is villog-e.
2010. aug. 24. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Az LCD monitorok sem olyan mágikus szerkezetek... :D

Vidd fel a beállításokban a frissítési frekvenciát 60Hzről, a monitor nativ értékéig. (ez általában a legnagyobb, amit enged.)

Amúgy az LCD-k hátterét általában egy neon-hoz hasonló égő (vagy esetleg több) világítja meg, ezek is villoghatnak... Ha egyáltalán nem akarsz villogást, akkor LED LCD vagy Plazma.

2010. aug. 24. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy beállítási hiba. Vezérlőpult/Megjelenítés/Beállítások/Hibajavítás.
2010. aug. 26. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!