Elég lesz ez a táp, ehhez a géphez?
Figyelt kérdés
Van egy gépem, és nem tudom, hogy elég lesz-e hozzá ez a táp: Mercury m-tech 450w. Tudom, hogy nem egy nagy szám, de hát erre volt keret. :S A konfigom: Deszka: Gigabyte G31M-es2l, Proci: Intel Core 2 Duo 2.93 ghz, videókártya: ati radeon hd 4550, 1 dvd, 1 80 gb-os winyó.2010. aug. 24. 19:15
1/7 anonim válasza:
szerintem elbírja, egy kicsivel gyengébb 2 magos procisat láttam, 300W-osról szaladgálni..
2/7 P.O.C. válasza:
Amellett, hogy nem nagy szám, vezeti a prohardver -en a veszélyes tápok listáját:
Nem véletlenül, hiszen ez egy közönséges ipari hulladék, még a Codegen -nél is alávalóbb.
A TÁPEGYSÉGEN SOSEM SZABAD SPÓROLNI! Persze előbb utóbb a saját károdon, erre majd te is rá fogsz jönni...
3/7 anonim válasza:
450W egy HD5770-es kártyának, 4 magos procinak és 4 GB ramnak és egy 500 GB HDD-nek is elég, az más kérdés hogy a noname tápok megbízhatatlanok.A mercury márkát nem ismerem de megkérdezném hogy mennyiért vetted? Egy márkás 350W-os tápot már lehet szerezni 10k alatt is.
4/7 anonim válasza:
Egyetértek a 2. válaszolóval. Bár nem is terheli le annyira, a videokártya elég gyenge.
5/7 A kérdező kommentje:
Én 5K ft-ért szereztem. :D Tehát nem kell mondanom, hogy nem egy szuper táp.
2010. aug. 24. 19:51
6/7 A kérdező kommentje:
Azt még azért hozzátenném, hogy most is mercury tápom van 350-es, és 4 éve semmi baj nincs vele. Jó, ez egy másik gép, de a márka ugyanaz.
2010. aug. 24. 19:56
7/7 anonim válasza:
Én még mindig azt mondom hogy pár ezerrel drágábban vehetsz egy márkás 350W-400W-osat ami elég ehhez a géphez és sokkal megbízhatóbb.Gondolj bele hogy mi lenne akkor hogyha az egész konfigod tönkremenne egy táp miatt, aztán költhetsz rá sok-sok 10 ezrest hogy új géped legyen, pedig csak pár ezerrel kellet volna többet szánnod 1 jó tápra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!