Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Amikor nézem hány hogy GHz a...

Amikor nézem hány hogy GHz a processzorom akkor azt irja hogy 3, 06 GHz és 3, 08 GHz ez mit jelent? MIiért mutat 2 adatot amikor csak 1 magos a processzorom?

Figyelt kérdés
bocs de csak íg tudtam leirni nem vagyok vlmi guru :D
2010. aug. 24. 16:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Valami ilyesmi?

Intel Pentium 4 3,06Ghz @ 3.08Ghz

Szóval ebben a példában a processzor alapból 3,06Ghz-es, de valamilyen okból jelenleg 3,08Ghzen fut. (Ez kicsi különbség, nem jelent problémát.)

Másképp: a példában a processzor BIOS által jelentett neve: Intel Pentium 4 3,06Ghz

Órajele, amin jelenleg fut: 3,08Ghz

2010. aug. 24. 18:19
 2/3 anonim ***** válasza:
A 3.06 Ghzs P4ek már tudtak Hyper-threadinget. Az azt jelenti hogy a proci 2 szálon tud egyszerre dolgozni. Valójában 1 mag van de az oprendszer emiatt 2-nek látja.
2010. aug. 26. 08:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: a 3.08Ghz csak egy mérési hiba egy kis ingadozástól. Nem kell vele foglalkozni.
2010. aug. 26. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!